מתחילים: עונת קטיפת עלי התה באגם המערבי בדרום מזרח סין

מאת: China Radio International, תרגום: ג'יה סו , עריכה: אולגה לוקשין
  • חקלאים קוטפים עלי תה בגן התה של האגם המערבי במחוז ג'הג'יאנג (Zhejiang) שנמצא במזרח סין. תה לונגג'ינג (Longjing tea) או תה באר הדרקון, הוא זן של תה ירוק סיני המפורסם בזכות הניחוח והטעם הייחודי שלו. תה ירוק זה גדל באופן היסטורי באזורי הנוף שליד האגם המערבי, והתה נקטף רק באביב. איכות התה לונגג'ינג תלויה בזמן בו הוא נקטף וטעם התה במיטבו בדרך כלל כשנקצר בין סוף מרץ לתחילת אפריל.